1 ayda 9 kilo verdi! Şarkıcı Seçil Gür'ün yumurtalığı alındı

Hazel

New member
1 ayda 9 kilo verdi! Şarkıcı Seçil Gür'ün yumurtalığı alındı
Serdar Ortaç ile 2012 yılında ayrılan Seçil Gür şu sıralar sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. Şarkıcı, yumurtalıklarında oluşan apse nedeniyle operasyon geçirdi.

Zor günler geçiren Seçil Gür, ameliyattan haftalar sonra ayağa kalktı ve sürece dair yaşadıklarını anlattı.

Seçil Gür, "Yumurtalığım alındı. Zor günleri atlattım. 1 ayda 9 kilo vermişim" dedi.

3800790_75413275ce4eef0d3525271f41a7f076

Daha sonra sağlık durumunun iyi olduğunu belirten bir paylaşım yapan Gür, "7 kilo yüzden vermiş olabilir miyim?" dedi. Gür'ün karnındaki ameliyat izi dikkat çekti.

3800790_d748a59d85ab3b9bcd9cd9bf761b345c

KANSERLE MÜCADELE ETMİŞTİ​

Ünlü şarkıcı Seçil Gür bundan 13 yıl önce rahim ağzı kanseri ile mücadele etmişti. O dönem yaşadıklarını anlatan Gür "Ameliyatım 10,5 saat sürdü, lenflerim alındı. 2 yıl sonra bir ameliyat daha aynı yerden 25 cm karnım boydan boya… Nasıldın ne hissetin diye sorarsanız ‘hiç’ dedim. ‘3 yaşındaki çocuk lösemi oluyor. Allah ne yazdıysa o olacak Seçil…’ dedim içimden… Bizler şanslıydık belki ama bize göre şanssız dediklerimiz yaradana kavuştu. Şer ve hayırı yalnızca Allah bilir. Daha sonra annemin rahim ve yumurtalığı alındı. Benimde sağlık durumum gayet iyi. Bugünümeze şükürler olsun" demişti.