Asena Keskinci ve Evrim Akın tartışmasına Bez Bebek'in Emre'si Ege Tanman'da dahil oldu! İddiaları doğruladı

Hazel

New member
Asena Keskinci ve Evrim Akın tartışmasına Bez Bebek'in Emre'si Ege Tanman'da dahil oldu! İddiaları doğruladı
2007 - 2010 arasına ekrana gelen fantastik çocuk dizisi 'Bez Bebek'te hayat verdiği 'Yağmur' karakteriyle oyunculuğa başlayan Asena Keskinci, Evrim Akın'ın paylaştığı bir videoyu görünce eski defterleri açarak peş peşe ifşalar da bulundu.

Dizinin çekildiği yıllarda küçük bir çocuk olan Asena Keskinci, Evrim Akın'ın sette herkesle tartıştığını ve kendisine kötü davrandığını söyledi.

bez bebek

Asena Keskinci ayrıca o zamandan bu zamana Evrim Akın'ın babasıyla birlikte olduğu dile getirdi.

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu dizinin diğer çocuk oyuncusu Ege Tanman'a ulaştı. Bez Bebek'te küçük Emre karakterine hayat veren Ege Tanman, Haskoloğlu'nun ilettiğine göre Asena ile Evrim Akın arasında sürekli sorun yaşandığını, Asena'nın bu yüzden ağladığına şahit olduğunu belirtti.

EMRE YAĞMUR

Tanman şu ifadeleri kullandı; 'Benim şahsi sorunum hiçbir zaman olmadı. Gidip Evrim Abla’nın evinde kalmışlığım bile vardır. Olaylar aynı değil çünkü benim babamla aralarında bir şey yoktu.' açıklamasında bulundu.

Asena Keskinci'nin videosu sonrasında aynı dizide oynayan Ege Tanman'a olayları sordum, Asena ve Evrim arasındaki sorunlara şahit olduğunu söyledi. Kendisi ve Evrim Akın arasında sorun yaşanmadığını da belirtti.

Kendisinin cümlelerini aktarıyorum:

•⁠ ⁠Asena ile Evrim abla… https://t.co/t5kMK71rj8 pic.twitter.com/66ivDNVPjV

— ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) November 20, 2025