Hayal Köseoğlu hastalığını ilk kez açıkladı! '10 yıldır mücadele ediyorum'

Hazel

New member
Hayal Köseoğlu hastalığını ilk kez açıkladı! '10 yıldır mücadele ediyorum'
'Aşk-ı Memnu', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Ufak Tefek Cinayetler', '7. Koğuştaki Mucize', 'Mahkum' ve 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Hayal Köseoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

HASTALIĞINI PAYLAŞTI​

Geçtiğimiz günlerde aynı dizide yer alan Ersoy Nezir Çınarlı ile aşk yaşadığını ilan eden Hayal Köseoğlu şimdi de hastalığını açıkladı.

HAYAL 1

Köseoğlu, 10 yıldır Obsesif Kompulsif Bozukluk ve Anksiyete ile mücadele ettiğini söyledi. Ünlü oyuncu, Instagram'daki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar, 10 senedir Obsesif Kompulsif Bozukluk ve Anksiyete hastasıyım. Son 2 senedir korkunç bir düzeydeydi. Bu sene, artık bundan sonsuza kadar kurtulmak için tüm maddi kaynaklarımı OKB uzmanlarına harcadım. Hastalığı, 10 üzerinden 10 seviyesinden 3 - 4 seviyesine getirdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Hala önümde uzun bir yol var ama herkes maalesef benim kadar şanslı değil. Özellikle OKB konusunda yeterince Türkçe kaynak bulunmuyor."

HAYAL 2

''ÖĞRENDİKLERİMİ AKTARABİLİRİM''​

Aynı dertten muzdarip olan takipçilerine destek olmak istediğini söyleyen Köseoğlu; "Sorularınız varsa, kendi deneyimlerimi kullanarak yardımcı olmak isterim. Not: Bu asla terapi yerine geçemez. Sadece seanslarda ve iyileşme sürecinde öğrendiklerimi aktarabilirim." ifadelerini kullandı.